Reklam för kvinnors rättigheter

Befinner mig nu i en liten by uppe på bergen vid Mocambiques kust. Tänkte bara skicka en liten hälsning, från denna iskalla platts, en skarp kontrast till min förra resa med WiPSU där vi svettades floder, idag saknar jag snarare vinterkappan. Vi är här för att hålla ett möte och som alla underhållningar och event hade en kvinna från ett närliggande distrikt kommit för att göra ett reklamavbrott lagom till kaffet.

Hon och några vänner hade startat upp ett begravnings initiativ som hon kommit för att promota. Även om det lät som en bra deal med snygga flyers tyckte jag ändå att det mest intressanta var att hon självklart suttit med innan kaffet och hade observationer på vad vi pratade om. Detta gjorde att hon gjorde en paus i reklamen och gjorde ett utlägg på temat Kvinnor i Politik.

Hennes Councillor är en man, tillskillnad från det distriktet vi är i och hennes största argument för mer kvinnor som Councillors var att de hade problem som kvinnor att prata med honom då det konstant blev anklagade för att flörta med manen i fråga.
Efter att ha avslutat pausen i reklamen fortsatte den med inlevelse. Och det är en grej man kan säga om reklam här den är passionerad i sina ordval. Save your family, best in the world, where the nation shops etc. är bara några exempel.
Ha de så gött

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s