SISTA INLÄGGET + INBJUDAN

Snart är vår praktikperiod slut och därför skriver vi ett sista avslutande inlägg här. Vi har alla tre haft fyra fantastiska månader och även om vi inte har hunnit blogga så mycket nu på slutet så hoppas vi att vi har kunnat ge en liten inblick i de kontexterna där vi har befunnit oss.

I mitten på december stängde våra kontor igen för året och då möttes vi alla tre upp i Kapstaden för en lång och intensiv roadtrip genom Sydafrika, Swaziland och Moçambique. Det var en fantastiskt rolig och lärorik semester, men nu är vi tillbaka i Stockholm för att knyta ihop allting och avsluta vår praktik på Palmecentrets kontor.

Måndagen den 19:e januari arrangerar vi ett event på Sveavägen 68, mellan kl 18 och 20. Där kommer vi hålla en presentationer om vår praktikperiod samt ställa ut fotografier och videomaterial. Vår förhoppning är att det ska bli ett tillfälle för personer med intresse för Södra Afrika att träffas och utbyta kunskaper och erfarenheter. Det kommer serveras lättare tilltugg och alla är välkomna!

Mer information finns i Palmecentrets kalendarium. Det är ett begränsat antal platser så anmäl er i förväg här.

Nu finns det väl inte så mycket mer att säga, förutom ett stort TACK till alla som har följt oss via den här bloggen under hösten. Stort tack också till Palmecentret som gav oss den fantastiska möjligheten att göra det här – det har varit ett oförglömligt äventyr!

/Annabel, Hanna och Jon

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s