Vi har landat i Pristina!

Det är tredje dagen i Kosovo och andra dagen hos våra organisationer. Jag är hos Peer Educators Network och Anna (min rumskompis) är hos Quendra Multimedia. Det är mycket att ta in, inte bara för att arbetsplatserna är helt nya, vi är också helt utanför våra vanliga kontexter. Språket är nytt (vi jobbar på att lära oss nyttiga albanska fraser och ord) och landet är nytt.

När vi inte har haft introduktion på våra organisationer har Anna och jag gått promenader för att lära känna staden. Här är en kyrka som byggdes för ungefär 20 år sedan. Byggnaden jämte är betydligt mer modern. Just nu pågår det en diskussion kring dels användandet av kyrkan, men också en rent juridisk diskussion gällande till exempel marken den står på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s