Praktikanter VT2015

Vi är praktikanter VT2015 som arbetar på olika ställen i världen.

Albin Nordin

ALBIN gör praktik på Labour Research Service i Kapstaden. Han har en kandidatexamen i Mediekommunikation & PR på Göteborgs Universitet och läser för närvarande master i kommunikation. Uppväxten i närheten av Höga Kusten har medfört ett starkt beroende till berg och hav, han tycker därför att Kapstaden är en idealisk plats eftersom där förenas båda två på ett spektakulärt vis.

 

 

_MG_4342 fixad2

LINA gör praktik på Palmecentrets huvudkontor i Stockholm där hon jobbar med södra Afrikateamet. Hon har en masterexamen i geovetenskap, samt en filosofie kandidatexamen i samhällsvetenskap. Lina har varit aktiv i arbetarrörelsen sedan barnsben och är idag engagerad i Socialdemokraterna i Uppsala, samt i Migrationspolitiska s-föreningen i Stockholm. Hon är vulkanexpert och anser i allmänhet att lite politisk hybris aldrig skadar.

MAJA befinner sig i Windhoek och gör praktik på Sister Namibia. Hon har pluggat statsvetenskap, internationella relationer, nationalekonomi och juridik. Maja har under lång tid varit engagerad i frågor som rör mänskliga rättigheter, genus och SRHR. Att hon är från Norrland passar bra in i det glesbefolkade Namibia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s